Visa ditt stöd med Malmö FBC-brickan

Sedan 1956 har Svensk Säkerhetstjänst hjälpt sina kunder att återfå förlorade föremål. Genom ett unikt samarbete kan du som är Malmö FBC-medlem, anhörig eller Malmö FBC vän skaffa din egen Malmö FBC-bricka – med samma smarta returtjänst som hjälper dina borttappade nycklar och andra föremål att hitta hem igen. Bra för dig, bra för dina ägodelar och bra för Malmö FBC!

Så fungerar Malmö FBC-brickan

Hela 9 av 10 förlorade föremål kommer i retur till sin ägare tack vare SST returtjänst! (Steg 1 – 6)

1. Stöd klubben!

Sveriges enda föreningsbricka med full returtjänst för nycklar, väskor och andra föremål. En värdefull tjänst för dig och klubben. Tillsammans kan vi tjäna ihop viktiga medel som behövs till cuper, träningsläger och andra aktiviteter.

2. När olyckan är framme

Varje år tappas det hundratusentals ägodelar. Det händer även den bästa och alla kan tappa bort sina nycklar, glömma sin datorväska, träningsväska eller andra föremål på tåg, bussar eller i omklädningsrummet efter träningen.

3. Du blir meddelad direkt

Upphittaren kan anmäla funnen bricka på www.sstsafety.com och du som ägare blir meddelad direkt via sms och e-post och kan enkelt ta i kontakt med upphittaren.

4. Enkel returprocess

SST samarbetar med PostNord och Polisen. Upphittade nycklar kan läggas på postens brevlådor eller lämnas till Polisens hittegodskontor.

5. Snabb leverans

När SST mottar brickan kontrolleras denna och ägaren kontaktas, därefter skickar SST ut borttappat föremål omgående till dig.

6. Känn dig trygg

Nycklar eller annan ägodel är tillbaka och du har sparat både oro och dyra utgifter.

Föreningsbrickan

Med Malmö FBC-brickan ingår SST returtjänst. Med världens finaste klubbmärke på din nyckelknippa, din resväska, datorväska, skolväska eller andra ägodelar kan du känna dig trygg. En värdefull tjänst för dig och klubben i ditt hjärta. Välj mellan 1-pack, 3-pack eller 5-pack.

En viktig intäkt till klubben

Malmö FBC har en ständigt växande medlemsbas som idag uppgår till över 500 aktiva medlemmar. Med Malmö FBC-brickan kan vi med gemensamma krafter generera extra intäkter till klubben, intäkter som återinvesteras i den fortsatta utvecklingen av vår blomstrande barn- och ungdomsverksamhet.

Om Svensk Säkerhetstjänst

Svensk Säkerhetstjänst är ett familjeföretag sen 1956 som har sitt säte i Helsingborg. I över 65 år har SST hjälpt sina kunder skydda sig mot oförutsedda vardagsproblem och en trygg och orosfri vardag. Läs mer om SST och deras arbete på deras hemsida.

Vad säger Malmö FBC?

En i mitt tycke utmärk produkt och tjänst, som ger ett säkert och tryggt skydd! Vi har Malmö FBC brickor hela familjen!
Patric, Tränare
Ett klockrent samarbete där vi tar vårt samhällsansvar och bidrar med trygghet i FBC-familjen med hjälp av SST. Att dessutom skapa en snygg design gör ju denna tjänst ännu bättre. Tack SST för att ni tror på det vi gör och vill bidra med en tryggare vardag.
Jakob, Tf Klubbchef
Smidigt, enkelt och snabbt! Perfekt när sonen glömmer sin träningsväska lite här och där, nu får han ett SMS så fort någon hittar den.
Niklas, Förälder

Skaffa Malmö FBC-brickan

1
SHIPPING
Where to ship it?

DIN INFORMATION

Sverige

DIN BESTÄLLNING

Produkt
Totalt
Delsumma 0.00 kr
Totalt 0.00 kr

Betalningsalternativ

Se betalningsalternativ nedan. Välj kortbetalning för smidig återkommande betalning varje år.

Tack! Ditt stöd betyder mycket för föreningen!