Säkerhetspaket

Skräddarsy ditt eget SST Säkerhetspaket

Vi vet att alla är olika, med därtill olika behov. Därför erbjuder vi dig möjligheten att bygga ditt eget SST Säkerhetspaket. På så vis väljer du själv vilka av våra tjänster du vill abonnera på och får ut exakt det du önskar och vill av abonnemanget, utan att för den delen kompromissa med din trygghet. Vilka tjänster väljer du?

  • Skräddarsydda säkerhetslösningar utifrån dina behov!

  • Alltid 14 dagars ångerrätt på samtliga produkter & tjänster!

  • Personlig service på dina villkor, närhelst du behöver!

Vad väljer du?

Vi vill att det ska vara enkelt att skydda sig. Därför låter vi dig välja och vraka fritt bland samtliga av våra säkerhetstjänster och skräddarsy ditt alldeles egna, unika säkerhetspaket. Vilka tjänster väljer du? Med ett komplett säkerhetspaket är valet lätt!

1. Se & lär

Börja med att se över ditt behov. Vem eller vilka ska ingå i ditt säkerhetspaket? Hur ser era behov ut? Vilka säkerhetstjänster saknar ni idag? Med svaren i hand får du genast en bättre överblick över vilken paketlösning som passar just er.

2. Välj & vraka

Kombinera som du vill & komplettera med flera säkerhetslösningar i den mån du önskar. Dra och släpp nedan för att ange antal och omfattning. Välj sedan ett alternativ under vardera tjänst och få ett totalpris uträknat baserat på dina val.

3. Beställ & njut!

Lägg din beställning & luta dig sedan tillbaka i godan ro. Vi förmedlar nämligen trygghet dygnet runt, året om så att du som kund ska slippa oroa dig och kunna njuta av din tillvaro till fullo. Välkommen till en trygg och orosfri vardag.

Bygg ditt säkerhetspaket

För oss kommer din trygghet alltid först. Därför finns vi här för dig när du behöver det och erbjuder personlig service på dina villkor. Av samma anledning tillhandahåller vi skräddarsydda säkerhetspaket, där du själv kan välja vilka av våra tjänster som passar just dig, utifrån dina behov och önskemål. Detsamma gäller förstås i vilken omfattning behovet sträcker sig, beroende på hur just din familjekonstellation ser ut.

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt

Bygg ditt eget säkerhetspaket

Totalpris per månad

”{{getWooProductName}}” has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betalningsmetod: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

Du är i trygga händer.

Nyckelbrickan är vår originalprodukt som har funnits med oss sedan starten 1956. I över 60 år har vi förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. Idag är hundratusentals kunder säkrade med flera av våra säkerhetstjänster. Bygg ditt eget säkerhetspaket hos oss och bli kund redan idag du också!

Vi finns här för dig

Personlig service på dina villkor – dygnet runt, året om.

Tryggt

Alltid 14 dagars ångerrätt på alla produkter & tjänster för dig som konsument.