Frihet är att slippa oroa sig.

Svensk Säkerhetstjänst är ett familjeföretag med stora visioner! Verksamheten grundades 1956 i Nässjö, varpå vi samma år lanserades vår originalprodukt som tidigt visade sig bli en succé. Faktum är att vi var först i Sverige med att ta fram den välkända nyckelbrickan, även känd som ”polisbrickan”. 1999 utökade vi vår verksamhet med spärrtjänst. En tjänst som senare kom att utgöra grunden för verksamhetens motto, mantra och vision: Frihet är att slippa oroa sig. Spärrtjänsten liksom SST förmedlar nämligen trygghet dygnet runt, året om – oavsett var i världen du befinner dig.

2020 startade vi ett samarbete med företaget SmartDNA och lanserade senare tjänsten DNA-Märkning. En osynlig stöldskyddsmärkning som endast framträder i UV-ljus och är omöjlig för tjuven att få bort. Med andra ord ett modernt sätt att skydda sina värdeföremål på. För oss kommer din trygghet alltid först. Därför strävar vi alltid efter att ligga i framkant när det kommer till din tillvaro. Välkommen till framtiden!

Värderingar sedan 1956

Hela vår värdegrund kan sammanfattas med vårt motto, mantra och vision: Frihet är att slippa oroa sig. De orden inspirerar oss i vårt dagliga arbete och påminner oss om det syfte vi försöker uppnå. I allt vi gör, inför varje beslut vi fattar ställer vi oss frågan: ”Hjälper detta våra kunder att känna sig trygga och fria?”. Något som ger oss vägledning i de stora frågorna. Inom koncernen har vi brutit ned det till tre värderingar.

Innovation

Vår förmåga att hitta lösningar på de utmaningar vi stött på genom åren är det som gjort oss framgångsrika och inspirerar oss även framåt!

Tillsammans

Tillsammans och tillit är en viktig del av vår företagskultur. I samma anda litar vi på varandra och ger varandra möjligheter att visa framfötterna.

Ledarskap

Vi ser på ledarskap som en handling, inte en roll. Det handlar om att vara en förebild, föregå med gott exempel och vara en inspirationskälla för varandra.

Våra kontor

Mycket har hänt sedan starten 1956. Nu finns vi med egna kontor på dessa orter. Önskar du att komma i kontakt med oss, klicka här.

Helsingborgs rådhus. Idag finns Svensk Säkerhetstjänst på flera orter med kontor på två adresser i Helsingborg.

Helsingborg

Flemminggatan 4,
254 39, Helsingborg

Helsingborg City

Fågelsångsgatan 6,
252 20, Helsingborg

Södra Hamnen i Strömstad. Idag finns Svensk Säkerhetstjänst på flera orter. Nu finns vi även med kontor i Strömstad.

Strömstad

Södra Kyrkogatan 2,
452 30, Strömstad

Malmö City med utsikt över Turning Torso. Idag finns Svensk Säkerhetstjänst på flera orter med kontor i bl.a. Malmö City.

Malmö City

Södra Förstadsgatan 5,
211 43, Malmö

Vill du bli en del av vårt team?

Vi på Svensk Säkerhetstjänst söker ständigt efter likasinnade, energifyllda medarbetare. Tveka inte att skicka in ditt CV till oss via knappen nedan.