Nyckelbricka

Återfå förlorade nycklar med SST Nyckelbricka

Med vår SST Nyckelbricka slipper du oroa dig i onödan! Varje år hjälper vi nämligen våra kunder att få tillbaka sina borttappade nycklar. Faktum är att 9 av 10 borttappade nycklar hittar hem till rätt ägare igen. Ofta får man dessutom tillbaka nycklarna redan samma dag.

  • Första ”polisbrickan” i Sverige, originalet från 1956!

  • Enda sättet att märka en nyckelknippa på!

  • 9 av 10 borttappade nycklar hittar hem igen!

Välj paket & köp
En förlorad nyckelknippa med nycklar som ligger på marken. En person ses gående därifrån i bakgrunden. Med SST Nyckelbricka hittar 9 av 10 borttappade nycklar hem igen!

Hur många brickor behöver du?

Med vår SST Nyckelbricka kan borttappade nycklar identifieras och hitta hem till sin rätta ägare igen. En registrerad ID-bricka på nycklarna är nämligen det enda sättet att märka en nyckelknippa på. Med andra ord är det en god investering för framtiden. Nyckelbrickan är vår originalprodukt och har funnits i över 60 år. Idag är hundratusentals kunder säkrade med vår SST Nyckelbricka. Bli kund redan idag du med! Välj bland paketen nedan eller bygg ditt eget säkerhetspaket längre ner.

Bricka 1-pack

Passar dig som ensam och endast har behov av en stycken nyckelknippa.

Pris: 99 kr / år
Köp nu

Bricka 5-pack

För familjen eller paret med ett par nyckelknippor, bäst värde för dig som kund!

Pris: 199 kr / år
Köp nu

Bricka 3-pack

För paret eller dig som har hemnycklar, bilnyckel och kanske nycklar till kontoret.

Pris: 159 kr / år
Köp nu

Vad ingår i SST Nyckelbricka?

Som först i Sverige med att ta fram den välkända nyckelbrickan, även kallad ”polisbrickan”, ligger vi i framkant när det kommer till din trygghet. Faktum är att vi sedan starten 1956 har skickat ut miljontals nyckelbrickor, varpå vi i över 60 år har förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare.

En registrerad ID-bricka på nycklarna är nämligen det enda sättet att märka en nyckelknippa. På varje nyckelbricka finns därmed ett unikt ID-nummer vilket är kopplat till dig personligen men som endast Polisen och vi på Svensk Säkerhetstjänst kan identifiera. Om dina nycklar går förlorade lägger upphittaren av dessa i sin tur nycklarna i närmaste brevlåda eller lämnar in dem till Polisen och erhåller hittelön av SST.

Hittelönen som betalas ut av oss ingår självklart i abonnemanget. Med SST Nyckelbricka ökar du inte bara chanserna att få tillbaka dina nycklar markant utan slipper även oroa dig över onödiga avgifter som tillkommer vid låsbyte. För att inte tala om oron över att nycklarna ska hamna i fel händer och någon obehörig få tillgång till din hemnyckel. Nyckelbrickan kan även fästas på andra nycklar eller värdefulla föremål som lätt tappas bort.

Varför SST Nyckelbricka?

  • Nyckelbricka med unikt ID-nummer.

  • Upphittaren erhåller hittelön.

  • Returservice ingår kostnadsfritt.

Pris från 99 kr / år
Köp nu

Bygg ditt säkerhetspaket

Varje år hjälper vi tiotusentals kunder att få tillbaka sina förlorade nycklar. Faktum är att 9 av 10 borttappade nycklar hittar hem igen tack vare vår SST Nyckelbricka. Varje nyckelbricka har ett unikt ID-nummer som endast Polisen och Svensk Säkerhetstjänst kan identifiera. Därför kan du alltid känna dig trygg med att abonnera hos oss!

Du är i trygga händer.

Nyckelbrickan är vår originalprodukt som har funnits med oss sedan starten 1956. I över 60 år har vi förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. Idag är hundratusentals kunder säkrade med flera av våra säkerhetstjänster. Bygg ditt eget säkerhetspaket hos oss och bli kund redan idag du också!

Vi finns här för dig

Personlig service på dina villkor – dygnet runt, året om.

Tryggt

Alltid 14 dagars ångerrätt på alla produkter & tjänster för dig som konsument.