Skimmingskydd

Handla tryggt med RFID Skyddskort

Skydda dig från kortbedrägeri med vårt RFID Skyddskort! Trådlös skimming är tyvärr ett snabbt växande problem i Sverige idag som innebär att bedragaren stjäl värdefull information från ditt kontokort genom en avläsare. Med ett skimmingskydd som blockerar avläsaren är dina kortuppgifter i säkert förvar.

  • Skyddar effektivt mot trådlös skimning!

  • Ett av Sveriges vanligaste brott, utreds sällan!

  • Få 1000 kr i ersättning om du trots allt blir drabbad!

En kund betalar med mobilen genom att hålla den över en betalterminal som säljaren håller i. Utöver att betala med mobilen kan du även skydda dig med RFID Skyddskort för att undvika skimming av ditt betalkort.

Hur många kort behöver du?

Kortbedrägerier är ett av Sveriges vanligaste brott och med rätt utrustning tar det bara några sekunder för en bedragare att komma över dina kortuppgifter. Faktum är att det anmäls över 100 000 kortbedrägerier varje år. Detta till trots är denna typ av brottslighet något som sällan utreds. Stoppa tjuven med vårt skimmingskydd! Välj bland våra singel, duo eller familjepaket nedan eller bygg ditt eget säkerhetspaket.

RFID Singel

Passar dig som singel och endast har behov av ett skyddskort.

Pris: 19 kr /mån

RFID Duo

För paret eller dig som ensam behöver ett extra skyddskort.

Pris: 29 kr / mån

RFID Familj

Få 5 kort för familjen eller paret med behov av flera skyddskort, bäst värde för dig som kund!

Pris: 39 kr / mån

Vad ingår i SST RFID Skyddskort?

Trådlös skimning eller skimming (av engelskans scimming) är en form av kortbedrägeri som blir allt vanligare. Bedrägeriet går ut på att bedragaren med hjälp av en NFC-läsare trådlöst läser av och stjäl dina kortuppgifter på upp till en meters avstånd. Med den här metoden kan tjuven komma över både kortnumret och kortets utgångsdatum, vilket ibland är allt som krävs för att senare kunna nyttja kortet och genomföra köp på internet, utan att ha tillgång till själva kortet fysiskt. Bedragaren kan således läsa av de kortuppgifter som krävs utan att bankkortet lämnar din plånbok.

Med vårt RFID Skyddskort, så kallat anti-skimmingkort eller skimmingskydd, är dina uppgifter oåtkomliga. Kortet är nämligen utrustat med ett magnetiskt fält som blockerar avläsaren och därmed förhindrar bedragaren från att stjäla dina uppgifter. Vårt RFID Skyddskort ser ut precis som ett vanligt bankomatkort och placeras enkelt i din plånbok tillsammans med dina andra betal- och kreditkort för att motverka skimming.

Varför RFID Skyddskort?

  • Ser precis ut som ett vanligt bankkort.

  • Placeras i plånboken bland dina kort.

  • Ersättning om du trots allt drabbas.

Pris från 19 kr/mån

Bygg ditt säkerhetspaket

Med vårt säkerhetspaket ger vi dig valfriheten att själv välja och vraka mellan samtliga av våra säkerhetstjänster. Utöver vårt skimmingskydd, SST RFID Skyddskort, erbjuder vi även SST DNA Märkning som är vårt senaste tillskott till produktportföljen. Bygg ditt eget säkerhetspaket helt utifrån dina egna behov och önskemål, och välj själv vilka tjänster du vill abonnera på.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Bygg ditt eget säkerhetspaket
Totalpris per månad
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Du är i trygga händer.

Nyckelbrickan är vår originalprodukt som har funnits med oss sedan starten 1956. I över 60 år har vi förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. Idag är hundratusentals kunder säkrade med flera av våra säkerhetstjänster. Bygg ditt eget säkerhetspaket hos oss och bli kund redan idag du också!

Vi finns här för dig

Personlig service på dina villkor – dygnet runt, året om.

Tryggt

Alltid 14 dagars ångerrätt på alla produkter & tjänster för dig som konsument.