Bli samarbetspartner med oss

En av våra värderingar på Svensk Säkerhetstjänst kan sammanfattas med ordet: Tillsammans. Därför har det varit en självklar strategi för oss att kontinuerligt och aktivt arbeta med likasinnade samarbetspartners runt om i Norden. Oavsett vilken typ av samarbete det handlar om ligger vårt största fokus alltid på win-win-win. Bra för vår gemensamma kund, bra för er som partner och bra för oss. Vill du bli vår nästa samarbetspartner? Lite längre ner finner du flera förslag på partnerupplägg vi kan göra tillsammans.

En del av våra samarbeten

Sedan 1956 har vi haft hundratals samarbeten, inget det andra likt. Vill du bli samarbetspartner med oss? Se nedan ideér som kanske kan så ett litet frö i vad just vi kan göra tillsammans. Vi älskar smarta och kreativa samarbeten som skapar mervärde för både våra och era kunder!

Säkerhetsbricka med er logo

Marknadsför ert varumärke med en nyckelbricka med er logotyp! Vi hanterar tjänsten, ni sprider ert företags varumärke!

Tjäna pengar till er förening

Låt era medlemmar sponsra sin favoritklubb genom våra enkla tjänster, som passar alla. Hög ersättning och snabba utbetalningar till föreningen.

SST Private label

Vill ni sälja våra världskända tjänster under eget varumärke? Genom att sälja er produkt men använda våra tjänster så blir det enkelt komma igång!

Världsbricka för era kunder

Sälj eller ge bort en världsbricka till era kunder. Världsbrickan fungerar i hela världen. Perfekt snabbhetspremie till era kunder!

Säljpartner till SST

Har ni ett säljkontor idag och vill utöka portföljen med att sälja SST direkt, som snabbhetspremie eller korsförsäljning. Våra tjänster passar perfekt!

Sitter du själv på en idé? Vi är öppna för förslag och tar gärna emot andra idéer på kreativa upplägg. Kontakta mig nedan så bokar vi ett möte!

Säg hej till Sebastian

Energisk, kreativ och empatisk. Dessa egenskaper gör Sebastian till en fantastisk lagspelare och bollplank när det kommer till vår marknadsföring och samarbeten. Oavsett om det är dags nu, eller i framtiden. Vi är alltid nyfikna på vilka möjligheter vi har tillsammans! Framför allt ligger vårt fokus på två viktiga punkter när vi skapar ett nytt samarbete. Se dessa nedan. Tveka inte att slå en signal eller skicka ett e-post med dina tankar och förslag på upplägg.

  • Skapa ett mervärde för vår gemensamma kund

  • För bägge parter att sprida sitt varumärke med ökad lönsamhet såväl som kundnöjdhet (på både kort och lång sikt)

Sebastian Börjeson
Marknadsansvarig
E-post: sebastian.borjeson@sst.se
Telefon: 0761-125 125