Autogiro2021-09-07T15:38:49+02:00

Kom igång med autogiro

Hos oss kan du själv välja hur du vill betala dina fakturor. Med autogiro spar du papper samtidigt som du besparas på kostnaden för pappersfakturan som annars skickas ut per post. Dessutom minskar du risken att missa en betalning och undviker därmed onödiga påminnelseavgifter då summan dras automatiskt varje månad. På så vis behöver du inte heller hålla reda på förfallodagar. Du behöver helt enkelt inte göra någonting. Bra för dig, bra för din plånbok och bra för miljön.

Beställ autogiro

Signera med BankID

Nu har det blivit ännu enklare att beställa autogiro! Fyll i formuläret direkt på webben och signera med mobilt BankID. Vid beloppsförändring meddelar vi dig via e-post.

Tar upp till tio dagar

Det kan ta upp till tio arbetsdagar för en autogiroanmälan att behandlas beroende på om anmälan har gjorts digitalt eller manuellt.

Var uppmärksam på att eventuella pappersfakturor ska betalas som vanligt till dess att du får en bekräftelse från oss. Du kan även se att ditt autogiro har börjat gälla när du får hem en faktura där beloppet är makulerat.

Hur mycket dras från mitt konto?

Vi kommer att dra kostnaden för ditt abonnemang varje månad. Med autogiro slipper du dessutom faktureringsavgiften.

Frågor & Svar

Jag vill betala via autogiro, hur gör jag?2021-05-19T11:53:22+02:00

Vill du skicka in en anmälan att betala via autogiro gör du det enkelt genom att klicka här. Där kan du både anmäla och aktivera autogiro direkt online, alternativt ladda ner och skriva ut en manuell anmälan som du postar till oss.

Varför har jag fått en påminnelse när jag har skickat in anmälan om autogiro?2021-05-19T13:07:14+02:00

Vi registrerar din begäran om autogiro så snabbt vi bara kan. Ibland kan det dock hinnas skapa en ny faktura innan ditt autogiro har hunnit registreras. Om en betalning via autogiro däremot ej går igenom, skickas det istället ut en faktura. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Jag har fått en faktura från er som jag inte känner till, vad avser den?2021-05-19T14:35:06+02:00

Om du har fått en faktura från oss har du antingen ett pågående abonnemang hos oss eller så är ditt abonnemang hos oss på väg att löpa ut och det är dags att förlänga det. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Varför skickar ni en faktura med posten trots att jag har autogiro/e-faktura?2021-05-07T16:56:28+02:00

Vi skapar våra fakturor i början av varje månad. Har du fått en faktura hemskickad trots att du har autogiro eller e-faktura kan det bero på att fakturan skapats innan ditt autogiro eller din e-fakturering registrerades hos oss.

Hur avslutar jag mitt autogiro?2021-05-10T11:57:38+02:00

Kontakta din bank för att avsluta ditt autogiro eller din e-fakturering.