DNA-Märkning

Stöldskydda värdesaker med DNA-Märkning

Med vår DNA-Märkning kan du känna dig trygg i vardagen! Genom att stöldskydda dina värdesaker med vår DNA-Märkning ökar du nämligen inte bara chanserna för att du som kund ska få tillbaka dina käraste ägodelar, utan avskräcker även tjuvarna från att begå inbrott och stöld i första hand.

  • Minskar effektivt risken för inbrott och stöld!

  • Omöjligt för tjuven att få bort märkningen!

  • Självriskreducering upp till 1500 kr ingår!

Ett förråd fullt med värdeföremål och andra tillhörigheter. Med SST DNA-Märkning kan du DNA-märka upp till 400 värdeföremål!

Vad ingår i SST DNA-Märkning?

Med vår SST DNA-Märkning kan stulna ägodelar identifieras och återlämnas till sin rätta ägare. En DNA-märkning är nämligen en modern stöldskyddsmärkning som kopplar ihop värdefulla föremål med dess ägare. Inte bara är den lätt att spåra, utan avskräcker även från brott tack vare det. DNA-märkning, även kallat DNA-stöldmärkning eller MärkDNA, är därmed en brottsförebyggande åtgärd som rekommenderas av Polis, larmtjänst och försäkringsbolag.

Faktum är att DNA-märkningen förebygger inbrott och stöld med upp till 70%. Ett bevisat effektivt sätt att förebygga stölder och inbrott på! Genom att DNA-märka dina värdehandlingar med vår DNA-Märkning minskar du således risken för inbrott och stöld markant. Om faran väl skulle vara framme ökar du dessutom chanserna för att du ska få tillbaka dina värdesaker.

Alla våra koder registreras och lagras i vår databas, vilket gör det möjligt att spåra föremål över hela världen. Det innebär även att du kan återfå dina värdesaker, även om tjuvarna skulle korsa gränsen och stoppas i ett annat land. Databasen har hjälpt poliser i över 36 år och innehar ISO 27001 Certifikat. Över 40 miljoner föremål i världen är redan märkta med DNA. Stöldskydda dina käraste ägodelar redan idag!

Varför SST DNA-Märkning?

  • Märk upp till 400 värdeföremål.

  • Världsomfattande stöldskydd.

  • UV lampa ingår utan extra kostnad.

Pris: 99 kr/mån
Köp nu

Bygg ditt säkerhetspaket

Med vårt säkerhetspaket kan du välja fritt mellan samtliga av våra tjänster. Utöver DNA-märkningen som är vårt senaste tillskott i produktportföljen, erbjuder vi förslagsvis även vår originalprodukt, den välkända nyckelbrickan från 1956, även kallad ”polisbrickan” i folkmun. Komplettera med flera säkerhetstjänster för att skydda dig med ett komplett säkerhetspaket!

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt

Bygg ditt eget säkerhetspaket

Totalpris per månad

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betalningsmetod: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

Du är i trygga händer.

Nyckelbrickan är vår originalprodukt som har funnits med oss sedan starten 1956. I över 60 år har vi förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. Idag är hundratusentals kunder säkrade med flera av våra säkerhetstjänster. Bygg ditt eget säkerhetspaket hos oss och bli kund redan idag du också!

Vi finns här för dig

Personlig service på dina villkor – dygnet runt, året om.

Tryggt

Alltid 14 dagars ångerrätt på alla produkter & tjänster för dig som konsument.

Svensk Säkerhetstjänst erbjuder produkter och tjänster för en trygg och orosfri vardag. Vi hjälper privatpersoner och företag vid oförutsedda vardagsproblem.

Kontakta oss

Öppet vardagar: 08:00 – 17:00

Tel: 042-38 58 50
E-post: info@sst.se

Spärrtjänst dygnet runt: 0771-444 777

Svensk Säkerhetstjänst AB
Box 1394, 251 13, Helsingborg

Samarbeten: Patric Johansson

Spontanansökan: Kontakta oss