Bagagebricka

Återfå förlorat bagage med SST Bagagebricka

Med vår SST Bagagebricka kan du resa tryggt igen! Tyvärr blir det allt vanligare att obehöriga tar reda på hemadresser via vanliga bagagelappar i syfte att göra inbrott i ditt hem medan du är iväg. Tack vare vår unika Bagagebricka kan du märka ditt bagage, utan att behöva utelämna dina kontaktuppgifter.

  • Återfå förlorade tillhörigheter från hela världen!

  • Förseningsersättning i samband med flygresor!

  • Automatiskt rapporteringssystem dygnet runt!

Välj paket & köp
Människor med bagage i olika former står i kö på en flygplats. I bakgrunden flyger ett flygplan förbi. Med SST ID Världsbricka får du förseningsersättning i samband med flygresor!

Hur många brickor behöver du?

Ersätt din vanliga bagagebricka med vår Bagagebricka när du reser! Världsbrickan fungerar som en ID-bricka, med ett unikt ID-nummer vilket är kopplat till dig personligen. På så sätt kan du märka ditt bagage utan att behöva synliggöra dina kontaktuppgifter på en bagagetag. Den avgörande skillnaden är förstås även att bagagebrickan precis som det låter fungerar i HELA världen – oavsett var du befinner dig. Välj bland paketen nedan eller bygg ditt eget säkerhetspaket med flera av säkerhetstjänsterna vi erbjuder.

Bricka 2-pack

Passar dig som ensam och endast har behov av två stycken bagagebrickor.

Pris: 229 kr / år
Köp nu

Bricka 6-pack

För familjen eller paret med behov av flera bagagebrickor, bäst värde för dig som kund!

Pris: 449 kr / år
Köp nu

Bricka 4-pack

För paret, lilla familjen eller dig som ensam behöver några extra bagagebrickor.

Pris: 349 kr / år
Köp nu

Vad ingår i SST Bagagebricka?

Genom att byta ut din bagagetag med vår Bagagebricka kan du fortfarande märka ditt bagage utan att kompromissa med din säkerhet. Om ditt bagage senare skulle försvinna under resan går det dessutom att spåra dygnet runt var du än befinner dig, tack vare det unika serienummer som finns på bagagebrickan. I samma stund som ditt bagage anmäls som upphittat får du ett meddelande via mail och sms med uppgifter om var du återfår dina tillhörigheter.

Svensk Säkerhetstjänst samarbetar med både Polis och flygbolag för att återlämna förlorat bagage. Vid behov av hjälp med förlustanmälan finns vår kundtjänst tillgänglig att svara på dina frågor närhelst du behöver. SST ersätter även försenat bagage i samband med flygresor upp till 1000 kr, oavsett om flygbolag eller hemförsäkring täcker förseningen. Utöver bagagebricka erbjuder vi även världsdekaler i olika storlekar som du kan fästa på diverse värdeföremål för att öka chansen att få tillbaka glömt, förlorat eller stulet föremål från hela världen.

Varför SST Bagagebricka?

  • Spårbart ID-nummer i hela världen.

  • Få meddelande vid upphittat gods.

  • Världsdekaler i flera format medföljer.

Pris från 19 kr / mån
Välj ditt paket

Bygg ditt säkerhetspaket

Med vårt säkerhetspaket kan du välja och vraka fritt mellan samtliga av våra tjänster. Utöver SST Bagagebricka erbjuder vi även SST Nyckelbricka, SST Spärrtjänst och SST DNA märkning. På så sätt kan du addera och komplettera med flera säkerhetstjänster genom att bygga ditt eget unika säkerhetspaket.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Bygg ditt eget säkerhetspaket
Totalpris per månad
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Du är i trygga händer.

Nyckelbrickan är vår originalprodukt som har funnits med oss sedan starten 1956. I över 60 år har vi förmedlat borttappade nycklar åter till sina ägare. Idag är hundratusentals kunder säkrade med flera av våra säkerhetstjänster. Bygg ditt eget säkerhetspaket hos oss och bli kund redan idag du också!

Vi finns här för dig

Personlig service på dina villkor – dygnet runt, året om.

Tryggt

Alltid 14 dagars ångerrätt på alla produkter & tjänster för dig som konsument.

Svensk Säkerhetstjänst erbjuder produkter och tjänster för en trygg och orosfri vardag. Vi hjälper privatpersoner och företag vid oförutsedda vardagsproblem.

Kontakta oss

Öppet vardagar: 08:00 – 17:00

Tel: 042-38 58 50
E-post: info@sst.se

Spärrtjänst dygnet runt: 0771-444 777

Svensk Säkerhetstjänst AB
Box 1394, 251 13, Helsingborg

Samarbeten: Patric Johansson

Spontanansökan: Kontakta oss