Jag har hittat ett föremål

Om du har hittat ett föremål med en ID-bricka, vänligen fyll i det här formuläret och låt oss och ägaren veta detta. Det är viktigt att du fyller i all nödvändig information för att ägaren ska komma i kontakt med dig. Om du har några som helst frågor, vänligen kontakta oss.

ID-nummer

Vart hittade du det?

Ditt namn

E-post

Telefonnummer

Vilken typ av föremål

Datum du hittade föremålet

Jag godkänner SST Safety Integritetspolicy så att dem kan hantera returprocessen

Övrig information

Smart Retursystem

SST Safety har sedan 1956 hjälpt borttappade föremål återkomma till sin rätta ägare igen. Våra ID-brickor hjälper till att identifiera och skydda alla typer av portabla föremål: mobiltelefon, datorer, nycklar, bagage, väskor, husdjur och mer! SST Safety är bekvämt, enkelt och säkert!

Beställ


Varje ID-bricka har ett unikt identifieringsnummer som möjliggör dig att återfå ditt borttappade föremål. Fäst din ID-bricka på dina nyckelknippor, resväska, skolväska, hund, katt eller annat.

Snabbt & Säkert


Upphittaren till din ID-bricka registrerar online och du får omgående en notifikation via mail & sms, tillsammans med kontaktuppgifter till upphittaren.

Återfå Direkt


Bestäm tid och plats med upphittaren för att återfå ditt föremål. Du återfår ditt förlorade föremål oftast redan inom ett par timmar. SST Safety betalar ut hittelön till upphittaren.

  

Skaffa din egen säkerhetsbricka

Vår unika ID-Bricka gör att du kan vara trygg med att dina kontaktuppgifter inte är synliga för alla. Det har blivit allt vanligare att obehöriga t ex tar reda på din hemadress via vanliga bagagelappar i syfte att göra inbrott i hemmet när du är iväg. Den unika brickan gör att du är anonym då den endast innehåller ett unikt ID som är kopplat till dig. Du kan fästa brickan på vad du vill, resväskan, nyckeln till hyrbilen, handväskan, datorväskan, en dyr jacka eller varför inte hunden och katten?

 

Läs mer

© 2024 SST | Kontakt: sst.se | Terms & Conditions

OK